Over ons – Holt Filter
OVER HOLT FILTER

Uw partner in filteroplossingen sinds 1993

OVER ONS

Wij stellen ons graag aan u voor

Holt Filter is opgericht in 1993 en uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor al uw filtervraagstukken. Wij bieden een breed assortiment filterelementen (standaard én maatwerk) voor diverse toepassingen, machines en voertuigen voor een scherpe prijs.

Wij zijn flexibel, creatief en oplossingsgericht en proberen elke vraag te beantwoorden en elk probleem op te lossen. Lukt dat onverhoopt niet dan zullen we dit eerlijk en onderbouwd aan u communiceren.

FILTERINSTALLATIES

Onderhoud en inspectie

Wij ontzorgen u graag bij onderhoud en inspectie van vrijwel alle merken filterinstallaties. Ook waar het gaat om advies en ontwerp van een compleet nieuwe filterinstallatie bent u bij Holt Filter aan het juiste adres.

Kortom, heeft u een probleem of een wens? Vraag het ons. Al pratende komt er vaak een oplossing. Het begint allemaal met een telefoontje of een mailtje naar Holt Filter!

Wij zijn trots op onze unieke uitwasbare katoenen luchtfilters die enorm succesvol zijn in de recycling waar gewerkt wordt in zeer stoffige omstandigheden.

Erg populair zijn de foam filters die wij geheel op maat voor u produceren. Wij gebruiken hiervoor verschillende materialen en profielen zodat we in samenspraak met u een perfect passend product kunnen garanderen. Deze filters hebben een hogere luchtdoorlaatbaarheid, zijn vochtbestendig, enkel- of meerlaags en -indien gewenst- antibacterieel

“Holt Filter ontzorgt u graag waar het gaat om
onderhoud en inspectie van filterinstallaties. Vraag naar onze mogelijkheden”

SERVICE

Hulp of advies nodig bij de opbouw van een filter?

Holt Filter heeft veel ervaring met de opbouw van filters. Heeft u advies nodig om te bepalen welk filter het beste past bij uw machine / situatie en hoe het filter het beste geinstalleerd kan worden?  We denken graag met u mee. Uiteraard kunnen we de complete inmeting en montage ook voor u uitvoeren.

SPARE PARTS

Losse filterelementen

Holt Filter is merkonafhankelijk en biedt een breed assortiment filterelementen (standaard én maatwerk) voor diverse toepassingen, machines en voertuigen voor een scherpe prijs.

Vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen?

Vraag hem hier aan. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Gratis adviesgesprek?

Bel ons gerust : +31 (0)85 401 76 10

Garantie op het geleverde werk
Vervangende A-merk filters
Gecertificeerde ervaren medewerkers

Holt Filter ontzorgt u graag waar het gaat om
onderhoud en inspectie van filterinstallaties. Vraag naar onze mogelijkheden.

Vragen? Neem contact op!
Kies hieronder hoe u het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen u graag verder!