Installatie, Onderhoud en Inspectie – Holt Filter
ENGINEERING

Installatie, onderhoud en inspectie

INSTALLATIE

Afzuiginstallaties, ventilatiesystemen en filterinstallaties

Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring. Er komt dan ook veel bij kijken om een filtersysteem te ontwerpen. Op basis van de specifieke kenmerken van het proces en uw vereisten kunnen wij u van dienst zijn met complete, klant-specifieke systemen.

Holt Filter staat u gedurende het hele traject bij vanaf het advies en ontwerp tot en met de oplevering van de complete installatie.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over onderwerpen als energiebesparing, veiligheid, brand- en explosieveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebruiksgemak.

DUURZAME ENERGIEOPLOSSINGEN

Investeren in de toekomst van uw bedrijf

Veel ondernemers kampen met grote uitdagingen als het gaat om energie verbruik. Wij denken graag met u mee om samen een passende oplossing vinden zodat uw onderneming klaar is voor de toekomst. Bijvoorbeeld door:

De combinatie van dynamische luchtbehandeling en het toepassen van deze duurzame oplossingen zorgen voor:

ONDERHOUD

Filter onderhoud expertise

Heeft u een filterinstallatie en wilt u graag het onderhoud door ons laten verzorgen?

Wij ontzorgen u graag bij het onderhouden van zowel filterkasten en onstoffings installaties alsmede luchtbehandelingskasten. Door onze ervaring handelen onze monteurs vakkundig, zorgvuldig en snel.

Laat u het onderhoud en filterwissel liever over aan uw eigen monteurs? Uiteraard kunnen wij ook de losse filterelementen voor u verzorgen. Onze filters kenmerken zich door kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en lange levensduur alsmede een vriendelijke prijs.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

INSPECTIE

Betrouwbare partner

Holt Filter voert complete filterinspecties uit waarbij er niet alleen naar het filtermedium wordt gekeken maar ook naar de randapparatuur zoals de ventilator, afzuigleidingen etc. 

Het uitvoeren van indicatieve emissie metingen worden uitgevoerd met deskundige meetapparatuur. Na de filterinspecties is er een duidelijke verslaglegging die aansluit bij wat de overheid alsmede Arbo wenst.

Naar aanleiding van de inspecties maken wij een uitgebreide rapportage met daarin opgenomen alle gegevens van de filterunit, debietmetingen, filterweerstanden, eventueel geconstateerde gebreken, mogelijke verbeteringen of adviezen t.b.v. de filterunit en diverse luchtmetingen.

Van deze rapportage krijgt u tevens een digitale versie. Na het verhelpen van gebreken aan de filterinstallaties verzorgen wij een opleverrapport waaruit blijkt dat de geconstateerde gebreken zijn verholpen. We beginnen altijd met een nulmeting.

Wij zijn bekend met filterinstallaties van de volgende merken:

*Staat uw installatie er niet bij? Neem contact op.

“Holt Filter ontzorgt u graag waar het gaat om
onderhoud en inspectie van filterinstallaties. Vraag naar onze mogelijkheden”

SERVICE

Hulp of advies nodig bij de installatie of onderhoud van uw filterinstallatie?

Holt Filter heeft veel ervaring met diverse merken installaties. Heeft u advies nodig om te bepalen welk installatie het beste past bij uw situatie of hoe een en ander het beste geïnstalleerd of onderhouden kan worden? We denken graag met u mee.
SPARE PARTS

Losse filterelementen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle spareparts en filterelementen. Meer informatie of een offerte opvragen?

Vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen?

Vraag hem hier aan. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Gratis adviesgesprek?

Bel ons gerust : +31 (0)85 401 76 10

Garantie op het geleverde werk
Vervangende A-merk filters
Gecertificeerde ervaren medewerkers

Holt Filter ontzorgt u graag waar het gaat om
onderhoud en inspectie van filterinstallaties. Vraag naar onze mogelijkheden.

Vragen? Neem contact op!
Kies hieronder hoe u het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen u graag verder!